Solliciteer nu als Trainee bij Smurfit Kappa | Werken bij Smurfit Kappa

Solliciteer nu als Trainee bij Smurfit Kappa

Over jou
Je hebt jouw studie aan een Hogeschool of Universiteit (bijna) afgerond en bent maximaal 3 jaar geleden afgestudeerd. Je hebt relevante nevenactiviteiten ontplooid, zoals ervaring binnen een bestuur, het buitenland, een stage of werkervaring.

Je hebt een duidelijke ambitie en talent om leiding te geven, een sterke persoonlijkheid en je wilt aantoonbaar het verschil maken. Samenwerken en mensen verbinden is jouw tweede natuur en je bent in staat goed te luisteren en je in de ander in te leven. Naast uitstekende analytische vaardigheden steek je graag de handen uit de mouwen.

Sollicitatie- en selectieprocedure voor het traineeship:
Binnen het traineeship werken wij nauw samen met YSE (www.yse.nl). Zij ondersteunen ons bij de werving & selectie. Daarnaast verzorgen zij een groot aantal trainingen binnen het traineeship en heb je als trainee maandelijks een gesprek met jouw Talent Manager van YSE, ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ben je enthousiast geworden?
Klik dan hieronder op 'solliciteer' en stuur ons jouw sollicitatie en geef hierbij antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom wil je bij Smurfit Kappa werken?
  • Binnen welke track wil jij je verder ontwikkelen? (Operations & Supply Chain, Finance, Management of Sales) Onderbouw deze keuze.
  • Waar ben jij het meest trots op?
  • Where will YOU take us?

Je ontvangt binnen één week een reactie. Wanneer je wordt uitgenodigd heb je twee sollicitatiegesprekken met YSE Talent Managers en een HR Manager van Smurfit Kappa. Hierna volgt een online capaciteiten- en persoonlijkheidstest. Bij 2 succesvolle gesprekken, een positieve uitkomst van de test én natuurlijk een wederzijdse klik nodigen wij jou uit voor een van de maandelijkse selectiemomenten bij YSE. Deze vindt plaats op de eerste dinsdag van de even maanden of op de eerste donderdag van de oneven maanden. 

De deadline voor het Finance Track is tot en met 30 november 2018 opengesteld. De deadline voor de tracks Operations & Supply Chain, Sales en Management is inmiddels verstreken.

Vanaf mei 2019 zal de sollicitatieprocedure weer worden opengesteld. Wij kennen dan een flexibele instroom tot december 2019.

Op 28 maart 2019 staat de volgende Inhousemiddag van 13.30-16.30u gepland in ons Experience Centre te Oosterhout.‚Äč


Contact
Schroom niet om contact met ons op te nemen indien je nog aanvullende vragen hebt.

Monique Vrolijk – Management Development Manager
E-mail: monique.vrolijk@smurfitkappa.nl
Telefoon: +31 (0)6-48507021

Käthe van Gorp – HR Adviseur
E-mail: kathe.van.gorp@smurfitkappa.nl
Telefoon: +31 (0)6-22418958

Trainees set your course.

Where will YOU take us?

Solliciteer